Librarium

Librarium

Irodalmi cserebere 3.0

2012. szeptember 15. - winrudi

A tavalyi évben kétszer, tavasszal, illetve ősszel megrendezett könyvcserélő akció után immár harmadik alkalommal szerezhetünk megunt könyveink helyett újabbakat, szeptember 16-án vasárnap, azaz holnap. A Roham bár és a Bálint ház után ezúttal az esemény helyszíne a 100 éves Ernst Múzeum.

100éves.jpg

A 100. születésnapját ünneplő múzeum ünnepi programjainak egyike az ingyenes könyvpiac, melynek lényege ezúttal is ugyanaz: mindenki átkutatja otthoni könyvespolcát megunt, vagy több példányban meglévő könyvek után, majd a kiszemelt példányokkal szeptember 16-án, vasárnap 10 és 13 óra között ellátogat a Nagymező utca 8. szám alá. Itt az elhozott könyveket bemutatva kap egy kis papírt, amin jelzik, hogy hány könyvet hozott, majd a mások által megunt könyvek közül pontosan ennyit vihet el magával. A recept ilyen egyszerű, és egyre jobban működik, remélhetőleg idén az eddigieknél is több résztvevő és könyv jelenik majd meg az eseményen.

Részvételi szándékunkat a facebookon, vagy a moly.hu-n is jelezhetjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr224778542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása