Librarium

Librarium

Kondor főhőse infografikán

2013. december 08. - winrudi

November 26-án jelent meg Kondor Vilmos új krimije, A másik szárnysegéd, amiben Gordon Zsigmondot hátrahagyva egy új főhős, Wertheim Miklós hadnagy mutatkozik be. 1944 októberében mellőle rabolják el Horthy Miklós kormányzó fiát, majd két feladatot is kap, ezek egyike pedig, hogy kimenekítse az országból a Szent Koronát. A könyvben végrehajtott tetteit részletesen, de komolyabb spoilerek nélkül foglalja össze az alábbi infografika.

kondorinfoblog.jpg

A grafikáról többek között megtudhatjuk, hogy Wertheim egyszer sem bánja meg, hogy belekeveredett az események folyamába, hogy ezer kilométert tesz meg a cselekmény 219 napja alatt, vagy hogy kétszer alaposan megverik. A regénybe a szerző blogján bele is olvashatunk.

Kondor Vilmos: A másik szárnysegéd
448 oldal
Agave Könyvek, 2013.

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr755681303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása