Librarium

Librarium

Kepes András Világképe

2016. október 13. - winrudi

A 2011-ben kiadott Tövispuszta című regénye után 68. születésnapjára új kötettel jelentkezik Kepes András. A Libri Kiadónál megjelent Világkép című könyvében a világlátott újságíró jelenünk civilizációiról, a különböző kultúrák találkozásának problémáiról, egyénekről, emberről és társadalomról fejti ki véleményét a menekültválság tükrében.

vilagkep.jpg

A Világképet tegnap este mutatták be az Átrium Film-Színházban, a szerzővel Bombera Krisztina beszélgetett. Az új kötet megjelenése kapcsán a hvg.hu és a KönyvesBlog is interjút készített a szerzővel. A beszélgetések során Kepes a tőle megszokott érzékeny és emberi hangon osztja meg inspiráló gondolatait, ezek alapján pedig a könyvtől is sokat várok.

Kepes András: Világkép
356 oldal
Libri Kiadó, 2016.

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr4811801559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása