Librarium

Librarium

Sündörgő irodalmi cserepiac

2012. december 03. - winrudi

A szervezők szeretettel várják az olvasást kedvelő érdeklődőket jövő hét vasárnap (december 16.) a Művelődési Szintben, azaz a MÜSZI-ben a fővárosi Blaha Lujza téren egy újabb ingyenes irodalmi cserepiacra, ahol egy varrodás műhellyel a Random Bazarra is jelen lesz.

A rendezvény nem példa nélküli, az első cserebere könyvpiacot 2011 tavaszán rendezték a Roham Bárban, majd ugyanez év őszén a Bálint házban is volt egy cserepiac, míg idén szeptemberben az Ernst múzeum 100. születésnapja alkalmából megrendezett programok közt kapott helyet az ingyenes könyvcserélde.

sündörgő.jpg

Aki még nem hallott volna róla, a recept igen egyszerű: indulás előtt válogassuk össze otthon megunt, több példányban meglévő, vagy nem annyira kedvelt könyveinket, ezeket a helyszínre érve adjuk le, melyekért cserébe egy kupont kapunk majd, rajta egy számmal: ahány könyvet hoztunk, pontosan ugyanennyit vihetünk mások köteteiből. Érdemes időben érkezni és sokáig maradni, hiszen az ilyen típusú rendezvények sajátja, hogy folyamatosan érkeznek az újabb és újabb résztvevők "szállítmányai", melyek között igazi kincsekre is lelhet a szemfüles csereberélő.

A szervezők egyet kérnek: mindenki olyan könyveket hozzon el, amiket jó szívvel ajánlana másoknak is olvasásra, mind minőségüket, mind színvonalukat tekintve. Érteni lehet ezalatt, hogy mondjuk a harminc éves tévé használati útmutatója, vagy a több évtizedes, lapjaira hulló KRESZ-könyv nem tartozik azon kötetek sorába, amiket nagy kedvvel olvasnánk el.

Részvételi szándékunkat a facebookon és a molyon is jelezhetjük.

Sündörgő irodalmi cserepiac
December 16. (vasárnap), 14:00 - 18:00
MUSZI, 1085. Budapest, Blaha Lujza tér 1.

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr74944871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása