Librarium

Librarium

Vastagmargó ingyenes könyvcserebere - ÚJRA!

2011. október 16. - winrudi

Itt van az ősz, rövidülnek a nappalok, hűl az idő, hullanak a falevelek. Éppen úgy, ahogyan néhány használt könyv is ingyen az öledbe hullhat, ha ellátogatsz az immár második ingyenes könyvcsereberére a Bálint Házba. Megunt könyveidet ne felejtsd otthon!

Az első, áprilisi alkalomról a Librarium is beszámolt, aki lemaradt volna róla, az most gyorsan bepótolhatja lemaradását:
librarium.blog.hu/2011/04/18/irodalmi_cserebere_piac

A Szombat c. folyóirat és a Bálint Ház támogatásával tehát most újra sor kerül a Vastagmargó ingyenes könyvcsereberére, melynek rendszere, szabályai igen egyszerűek. Első lépés: nézz körül a lakásban és kotord elő sosem szeretett/megunt/több példányban meglévő (bármilyen műfajú) könyveidet! Ha ez megvan, pakold be őket egy szatyorba s november 6-án délután 2 és fél 7 között zarándokolj el velük az Andrássy úthoz közel eső Bálint Házba!

Ideérve kapsz majd egy kupont, melyre a könyveid átvétele után ráírnak egy számot. Ez a szám azt jelenti, hogy a mások által elhozott megunt könyvek közül hányat "tehetsz magadévá".

Attól kár tartani, hogy nem akad majd olyan könyv, amit szívesen elhoznál; ha ez az esemény egyáltalán felkelti az érdeklődésed, biztos lehetsz benne, megtalálod majd amit keresel. Jelen sorok írója áprilisban csak három könyvet mert magával vinni "mi van ha nem találok semmi jót?" alapon és rá kellett jönnie, hogy ez tökéletesen hibás megközelítésnek bizonyult, így most biztosan növeli a darabszámot.

Részvételi szándékodat Facebook-os www.facebook.com/event.php és moly.hu-s moly.hu/esemenyek/konyv-irodalmi-cserebere-piac eseményeken is jelezheted.

Csereberére fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr863307439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása