Librarium

Librarium

Földrengés Japánban: segíts olvasással!

2011. március 26. - winrudi

Március 11-én 9-es erősségű földrengés rázta meg Japánt, majd az ország egyes partvidékeit 10 m-es cunami árasztotta el, egy atomerőmű is megrongálódott. A halottak száma már 10 ezer fölött jár.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Téged is megviseltek a katasztrófa képsorai? Szívesen segítenél valahogyan, de nincs túl sok pénzed? Érdekel a japán kultúra, a Japánnal kapcsolatos történetek? Szeretsz olvasni? Kösd össze a kellemest a hasznossal: segíts olvasással!

A moly.hu könyvközösségi oldal remek akciójában a Molyboltban vásárolt, bármilyen Japánhoz köthető könyv árából a moly.hu részesedését (a vételár bizonyos százaléka) teljes egészében eljuttatja a japán károsultakhoz, a Vöröskereszt segítségével.

Bővebb információ és az akcióban résztvevő könyvek listája:
moly.hu/japan

Az akció április 30-ig tart.
Minden információ a japán földrengéssel és cunamival kapcsolatban:
index.hu/bulvar/2011/03/15/8_8-es_foldrenges_cunami_japanban/

Segíts te is olvasással!

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr922773083

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jámborné Balog Tünde - A NAGY HULLÁM 2011.03.27. 11:06:03

HAGYMALEVELEK Kedves Öcsémuram! Hogy rosszabbnál rosszabb híreket hallani a Felkelő Nap Országából, sokat gondolok Kedre. Reménylem, nem éppen arra vette útját, hol Magna Materünk, a Nagy Természet megúnván fiai hetvenkedését, egyetlen vállrándítással...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása