Librarium

Librarium

Nyerj két könyvet egy csapásra

2016. október 12. - winrudi

Nincs mit olvasnod a csípős, őszi estéken? Tele van a könyvespolcod, de jó könyvmolyhoz hűen úgy érzed, egy köteted sincs, amit olvasnál és újabbakra vágysz? Szereted a fantasyt? Itt az alkalom! Lev Grossman sikeres és népszerű trilógiájának első két kötetét, az Agave Könyveknél megjelent A varázslókat és A varázslókirályt is megnyerheted a Librarium nyereményjátékán.

varazslokk.jpeg

Az utóbbi évek egyik legnagyobb fantasy sikere a trilógia, melyet sokan a felnőttek Harry Potterének bélyegeztek, a SyFy pedig filmsorozatot forgatott a történetből. Ha szeretnéd megnyerni a trilógia első két kötetét, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésekre október 23-án (vasárnap) 23 óráig. A sorsolásra és a nyertes kihirdetésére október 24-én kerül sor a Librariumon.


A varázslók trailere

1. Melyik évben született a szerző, Lev Grossman?

2. Mi az angol címe az első kötetnek (A varázslók)?

3. Mi a neve a könyvekben szereplő varázsegyetemnek?

4. Hogy hívják a sorozatban Quentin Coldwatert alakító színészt?

5. Hány pontot kapott A varázslók a Librariumtól?

A kérdésekre adott válaszokat "A varázslók - nyereményjáték" tárggyal a librariumblog@gmail.com e-mail címre küldhetitek október 23-án (vasárnap) 23 óráig. A helyes megfejtők egyike A varázslók és A varázslókirály kötetek 1-1 példányával gazdagodik majd, melyeket postai úton kap majd készhez, magyarországi címre.

Jó játékot kíván a Librarium!

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr3711799055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása