Librarium

Librarium

Ingókövek a könyvhéten

2013. június 15. - winrudi

A múlt heti ünnepi könyvhétre időzített érdekesebb kötetek közül is kimagaslott az elsőkönyves Lőrinczy Judit Ingókövek című regénye, ami a legjobb háborús realista történetek és a fantasy elemeit ötvözi. A rendezvényen több program is kapcsolódott az Ingókövekhez, így sok érdekességet tudhattunk meg a könyvről.

A könyvhét szombati napján kora délután volt a kötet bemutatója, melyhez kapcsolódóan Kánai András moderálása mellett közel egy órán át beszélgetett a könyvről a szerző, Lőrinczy Judit és Stier Gábor, újságíró. A videóban exkluzív és látványos reklámspot is helyt kapott, valamint néhány enyhébb spoiler is, de talán a könyvet még el nem olvasók is megnézhetik.

A beszélgetést követően a szerző 15 órától dedikálta is a kötetet az Ad Astra standjánál, a Hadtörténelmi Kulturális Egyesület alaposan felszerelt tagjainak vigyázó tekintetének kíséretében. Az eseményről további képek elérhetők a kiadó facebook oldalán.

lőrinczy_judit.jpgLőrinczy Judit dedikál a könyvhéten (forrás: Ad Astra facebook)

Végezetül pedig az ekultura.hu egy rövid interjút is készített a szerzővel az első kötet megjelenését kísérő érzésekről, az írás folyamatáról, az Ad Astráról, a könyvet megelőző felkészülésről és magáról a végeredményről.

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr855362520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása