Librarium

Librarium

Könyvcsere a Belvárosban

2013. május 03. - winrudi

Május 4-én, szombaton, azaz holnap, délután 2-től este 9-ig offline könyvmegosztó Könyvcserét szervez a Belvárosban a Werk Akadémia és a Közhely. Seregnyi cserélhető könyv, számos dedikáló magyar író és egyéb programok várják az érdeklődőket a budapesti Kecskeméti utcában.

Az eseményre megunt könyveinket vihetjük magunkkal, melyeket azonos számú kötetre cserélhetünk el, sőt, időnként még a "lopás" is megengedett lesz, és szabadon válogathatunk az összegyűlt kötetek között. A könyvcserét új kötetekkel az Ulpius-ház Könyvkiadó, a Libri Kiadó és a Scolar Kiadó is támogatják, egyéb együttműködő partnerek még a Tokaji ecet, illetve a rukkola.hu.

könyvcsere_werk.jpg

Az V. kerület Kecskeméti utca 3. szám alatt 14 órától - „kifulladásig”– személyes pszichológiai tanácsadás is lesz Bali Edina, Bobák Szilvia és Tóth Szilvia közreműködésével. A színpadon 16 órától Baksa-Soós Attila és Szőcs Gergő (Rocklitera) verseket ad elő megzenésítve, 17:30-tól Slam Poetry következik Sirokai Mátyás, Simon Márona, Dunajcsik Mátyás, Pion István és Závada Péter közreműködésével. 16 órától a Tokaji Borecet Manufaktúra mutatja be tokaji borból készült különlegességeit kóstolással egybekötve. 15 órától minden órában Könyvet lopni szabad! Mindenki azt visz, amit akar - amíg a készlet tart.

A résztvevő magyar szerzők a következő időpontokban dedikálnak:

14:30 - Soma
15:00 - Fejős Éva
15:30 - Fábián Janka
15:30 - Kiss Ádám
16:00 - Baráth Katalin
16:00 - Vass Virág
16:00 - Kánya Kata
17:00 - Gerlóczy Márton
17:00 – Karinthy Márton
17:00 – Márton László
18:30 - Szvoren Edina

Részvételi szándékunkat a facebookon és moly.hu-n is jelezhetjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr585264210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

érték.blog · http://ertek.blog.hu/ 2013.05.03. 22:14:13

Nagyszerű lehetőség.
Üdv érték.blog
süti beállítások módosítása