Librarium

Librarium

Posztolj verset az utcára!

2013. március 16. - winrudi

A legnagyobb közösségi oldalon egyre népszerűbb az azonos címmel meghirdetett esemény, mely a közelgő Költészet Világnapja (március 21.) alkalmából buzdít versek kiragasztására a legkülönfélébb helyekre, természetesen a hatályos törvények betartásával. Versnépszerűsítés egyszerűen.

posztolj verset.jpg

A Facebookos eseményhez már közel 1000-en csatlakoztak, és a résztvevők száma gyorsan növekszik. A felhívás március 20-án hajnaltól egészen március 21-én estig buzdít versek kihelyezésére lámpaoszlopokra, postaládákba, a kolléga monitorjára, azok szórólap formában való osztogatására vagy erkélyről való kifüggesztésére.

Mindezt persze a hatályos törvények betartásával, a szervező kéri a résztvevőket, hogy cselekvés előtt tájékozódjanak a törvényekről, ugyanis az illegális helyre történő ragasztás szabálysértési eljárást von maga után, melyért a szervező - akinek kilétét egyébként homály fedi - nem vállal felelősséget. Az eseményhez a Facebook mellett molyon is csatlakozhatunk.

Verselésre, - törvényes - ragasztásra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr65138092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása