Librarium

Librarium

Könyvekkel elűzni a sötétséget

2013. március 05. - winrudi

Egy könyv hosszabb-rövidebb képes az emberek fejében fényt gyújtani, de most a szó szoros értelmében eloszlatja majd a sötétséget az a több mint 4000 kötetből álló, fénylő könyvtenger, amit a NEON program keretében helyeznek el az Akvárium (Erzsébet tér) mellett március 14-én este.

neon.png

Az akció a lassan klasszikussá váló könyvcserélő technikák (ingyenes csereberék, Rukkola) sorába hoz új színt egy egyedi megoldással. Megunt és otthon porosodó köteteinket március 8-ig vihetjük el valamelyik gyűjtőhelyre. Március 14-én este aztán a magánszemélyek és könyvkiadók (pl. a Park Kiadó) felajánlásaiból összegyűlt több mint 4000 kötetet figyelemfelkeltő világítás kíséretében helyezik el az Akvárium lépcsőjére, ahonnan március 15-én bárki szabadon vihet magával könyvet.

neonbudapest.jpg

A NEON facebookon is követhető, az eseményhez pedig ugyanitt, illetve molyon is csatlakozhatunk.

Rudolf Péter gondolatai az olvasásról, az esemény kapcsán:

Rudolf Péter NEON from NEONbudapest on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr965117559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása