Librarium

Librarium

Támad a Leviatán

2012. november 20. - winrudi

Az idén alakult, kortárs nemzetközi fantasztikus irodalomra specializálódott Ad Astra kiadó jóvoltából érkezik meg november végén a könyvesboltokba magyarul a steampunk trilógia első kötete, melyben az első világháború világa bomlik ki a szemünk előtt, csak éppen a háborút itt gépekkel és génmódosított állatokkal vívják.

leviatán.jpg

Scott Westerfeld (1963-) amerikai sci-fi író, több regénye és sorozata is megjelent már, mindezek sorában a legújabb jelen trilógia, melynek három része a Leviathan, Goliath és Behemoth eredeti címeket viseli. A cselekményről hosszabban nem is írnék, hiszen egy gyönyörű és hangulatos könyv-trailer készült a kiadáshoz, ez mindent elmesél helyettem:


A köteteket egy kanadai grafikus, Keith Thompson illusztrálta, erről és a történetről is mesél a magyar olvasóknak küldött üzenetében a szerző:

És hogy mi is az a stempunk? A két videó látványvilágából nagyjából kiderül, aki behatóbb ismeretekre vágyik, nézzen körül itt, vagy itt. A Leviatán november 23-án jelenik meg, most kedvezményesen előrendelhető a kiadó honlapján.

Scott Westerfeld: Leviatán
488 oldal
Ad Astra Kiadó, 2012. november 23.

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr124915982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása