Librarium

Librarium

Kérdőív és Örkény-nyereményjáték

2012. április 12. - winrudi

A mai bejegyzésben egy olvasási és könyvvásárlási szokásokkal kapcsolatos felmérést ajánlok, melynek kitöltésével egy hallgatót láthatunk el hasznos információkkal készülő szakdolgozatához, másrészt a kérdőív kitöltésével mi is jól járhatunk, hiszen az e-mail címüket megadó kitöltők között 3 példány kerül kisorsolásra a 2x1 perces novellák; tisztelet Örkény Istvánnak című, Örkény születésének 100. évfordulójára megjelent kötetből.

orkenyketpercesek_illusztracio.jpgA kérdőív kitöltése csak néhány percet vesz igénybe és a 15 év feletti, magyar, nyomtatott könyvet olvasni szerető lakosokat célozza meg. A kitöltés név nélkül történik, a felhasznált adatok csupán statisztikai számításokhoz szükségesek, melyek csak a szakdolgozat elkészítéséhez kerülnek felhasználásra.

Amennyiben a könyvsorsoláson is részt kívánunk venni, nem kell mást tennünk, mint a kérdőív végén megadni e-mail címünket. Ezzel abba is beleegyezünk, hogy a Tevan Alapítvány hírleveleket küldjön az új könyvek megjelenésekor, könyvbemutatókról és kiállításokról. A hírlevélről a jövőben le lehet iratkozni. A nyerteseket e-mailben értesítik majd.

A 2x1 perces novellák; tisztelet Örkény Istvánnak című kötet Örkény egyperces novellái mellett kortárs írók azokról megálmodott parafrázisait is tartalmazza, többek között Grecsó Krisztián, Tóth Krisztina és Vámos Miklós tollából. A kötet a Tevan Alapítvány és a Mazsike (Magyar Zsidó Kulturális Egyesület) kiadásában jelent meg. A kötet bemutatója április 17-én, kedden 18:00-kor lesz a Klauzál13 Könyvesbolt és Galériában (Budapest VII. ker., Klauzál tér 13.). A rendezvényen a szerzők olvassák fel műveiket, a belépő 800 Ft, amely a kötet árát is tartalmazza.

A Tevan Alapítvány szándékában áll újraindítani Tevan Könyvtár Olcsó Könyvek sorozatát, melyben kiváló magyar kortársak műveit fogja megjelentetni. A kezdeményezéshez Facebook oldalukon lehet csatlakozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr654387654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása