Librarium

Librarium

And the book goes to...

2012. február 25. - winrudi

Maholnap itt az idei Oscar-díj átadás, így ezzel a gyenge filmes áthallással indítom a bejegyzést melynek lényege, hogy új tulajdonosára talált a Librarium blog első születésnapja alkalmából szervezett nyereményjáték díja, egy Julie Kagawa-könyv.

A Librarium első születésnapján, február 15-én meghirdetett nyereményjáték kérdéseire a válaszokvaskirály.jpgat tegnap éjfélig lehetett elküldeni e-mailben. A résztvevő játékosok nevei kalap híján sapkába kerültek, melyből egy került ki győztesként.

Peregjenek a dobok, szóljanak a fanfárok, a szerencsés nyertes nem más, mint:

Kisfaludi Csilla

A nyertes e-mailben is értesítést kap a nyereményéről, mely nem más, mint Julie Kagawa The Iron King - Vaskirály című még meg nem jelent könyve. A kötet egy ARC (Advance Reading Copy), melynek intézményét úttörő módon a Könyvmolyképző Kiadó hozta be hazánkba és reméljük hű marad ehhez a remek szokáshoz.

A nyertesnek ezúton is gratulálunk, a többi játékos se keseredjen el, lesz még játék a Librariumon!

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr814203446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása