Librarium

Librarium

Könyvvásár az ELTE Egyetemi Könyvtárban

2011. december 04. - winrudi

Újabb kedvezményes könyvvásár a láthatáron, melynek keretein belül a könyvtár állományának régi könyveihez, előre jelentkezett diákok megunt köteteihez, illetve több kiadó új, kedvezményes (30-40%) példányaihoz juthatunk hozzá, ha december 8-án 10 és 19 óra között ellátogatunk az ELTE Egyetemi Könyvtárba.

Az ELTE Egyetemi Könyvtár 2011. december 8-án, 10 és 19 óra között kedvezményes könyvvásárt és börzét tart a könyvtár aulájában (Ferenciek tere 6.). A választékban majdnem minden megtalálható a lektűrtől az ezotérián át a tudományos művekig. Régi és új könyvek, folyóiratok, valamint a könyvtár saját kiadványai rendkívül kedvező áron vásárolhatóak meg.

Az árusítók között az Egyetemi Könyvtár mellett, idén diákok is kínálják könyveiket, valamint kiadók is képviselik magukat 30-40%-os kedvezményt biztosítva. Az árusítónak a Jelentkezési lap kitöltésével lehet regisztrálni.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak, részvételi szándékunkat Facebook-os eseményen is jelezhetjük.

A könyvtár honlapja:
Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Könyvtár

 

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr863436470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása