Librarium

Librarium

Nyerj Murakami-könyveket vagy mesét!

2011. október 28. - winrudi

Most két játékban is megnyerheted Murakami Haruki japán író legújabb könyvének első két kötetét, az 1Q84-et vagy a Kafka a tengerparton-t. Ha pedig valami másra vágynál, három mesekönyvhöz is hozzájuthatsz, mindehhez csak egy kis szerencse és néhány kérdés megválaszolása szükséges.

Az első játékban az 1Q84 most megjelent első két példányát nyerhetjük meg, az [origo] könyves blogja, a KötveFűzve szervezésében. Itt a Geopen Kiadó jóvoltából egy-egy példányt sorsolnak a két kötetből. A válaszokat október 31-ig várják a cikkben szereplő e-mail címre:
kotvefuzve.postr.hu/nyerd-meg-murakami-uj-konyvet

A második Murakami-játék a Libri könyvközösségi oldalán, a Könyvkolónián szerepel. Itt az 1Q84 első és második, valamint az író egy korábbi műve, a Kafka a tengerparton oszlik meg a három nyertes között. A játék határideje november 1:
www.konyvkolonia.hu/kerdoiv.php

A mesés játékban pedig - melyet szintén a Könyvkolónián tölthetünk ki - három lapozható DIA mese szép illusztrációkkal gazdagított 3-3 példányát lehet megnyerni. A határidő november 3. déli 12 óra:
www.konyvkolonia.hu/kerdoiv.php

Sok szerencsét!

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr383335498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása