Librarium

Librarium

Nyerj könyvet!

2011. április 21. - winrudi

Új könyvet olvasnál de nincs rá elég pénzed? Téged is érdekel az HBO új sorozatának alapjául szolgáló könyv? Elolvasnád Coelho legújabb regényét? Néhány kattintás, aztán már minden a szerencsén múlik.

Az SFmag exkluzív Trónok harca nyereményjátékában most kártyajátékot, címeres pólót és posztert lehet nyerni; de ami ezeknél sokkal jobb: George R. R. Martin Jég és Tűz dala ciklusának mind a négy eddig megjelent kötetéhez is hozzájuthatunk ingyen. Ehhez nem kell más csak egy Facebook-profil és néhány perc. A nevezési határidő április 27:
sfmag.hu/2011/04/20/exkluziv-tronok-harca-nyeremenyjatek/

A Moly játékában három, a Jaffa kiadó gondozásában megjelenő kötetet (Szendi Gábor: Isten az agyban, Spitzer Gyöngyi (Soma Mamagésa): Új egyensúly, Mörk Leonóra: A vámpír vonzásában) nyerhetünk meg, ehhez nem kell mást tenni, mint nyolc apró fényképről megmondani kit ábrázol. Utóbbihoz a Jaffa kiadó honlapja nyújthat segítséget. A válaszok beküldési határideje április 30:
moly.hu/bejegyzesek/van-kepunk-hozza

A port.hu és az Athenaeum Kiadó május 1-ig tartó közös játékában Paulo Coelho legújabb könyvét, az Alef-et lehet megnyerni, ehhez regisztrálni kell a port.hu-n és válaszolni egy egyszerű kérdésre:
port.hu/pls/w/contest.sub_page

A port.hu és a Duna International Könyvkiadó közös játékában a kiadó minden könyvsorozatának első kötetéhez juthatunk hozzá, ehhez szintén regisztrálnunk kell a port-on és válaszolni egy kérdésre:
port.hu/pls/w/contest.sub_page

Végül, de nem utolsó sorban a Libri könyvközösségi oldalán, a Könyvkolónián a "Valahol Európában" játékban a L'Harmattan Kiadó Valahol Európában sorozatának első négy részét (Drago Jančar, Olga Tokarczuk, Jean Rouaud és Jean Portante regényei) lehet megnyerni:
www.konyvkolonia.hu/kerdoiv.php

Szerencsés játékot kívánok!

Tegnap óta találtam egy újabb Trónok harca játékot, az [origo]-n három darab; könyvet, tollat, pólót, és posztert tartalmazó ajándékcsomagot lehet nyerni április 26-án délig. Bővebb információ az alábbi linken:
www.origo.hu/teve/20110421-elindult-a-tronok-harca-nyerjen-ajandekcsomagot.html
 

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr62845110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I.z.o.l.d.a. 2011.04.22. 09:02:40

Háhhh köszi!
Azonnal csekkolom a játékokat, de én is találtam egyet:

A Typotex kiadó játéka:

Gyűjtse össze a három hódot és nyerjen 1000 Ft értékű e-könyv kupont!A játék menete:1. Keressen rá biológiai és ökológiai témájú könyveinkre a Typotex Kiadó honlapján. 2. A témakörben felsorolt könyvek között 3 hódot rejtettünk el, megkeresésükhöz kattintson a könyvek adatlapjára.3. Küldje el e-mailben vagy Facebook kommentben a 3 könyvcímet, ahol a hódokat megtalálta.Sorsolás április 29-én délben. A nyerteseket e-mailben és a Facebookon értesítjük.A kuponok bármely e-könyv letöltéséhez beválthatók az Interkönyv oldalán.

Hát hajrá, jó hódkeresést! xD :)

winrudi 2011.04.22. 12:03:26

Köszi szépen a játékajánlót, azóta én is találtam egyet, amit oda is biggyesztettem a hozzászólás végére. :)
süti beállítások módosítása