Librarium

Librarium

Könyvfesztivál és nyereményjátékok

2011. április 13. - winrudi

A mai bejegyzésben a XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválról, és két könyves nyereményjátékról olvashat, aki erre tévedt az internet útvesztőiben.

Holnaptól egészen vasárnapig (április 14-17) látogatható a Millenárison (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.) a XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál:
www.bookfestival.hu/magyar.html

Az esemény fenti honlapján minden információ megtalálható a résztvevő kiadókról és írókról, az író-olvasó találkozókról, dedikálásokról, előadásokról és egyéb programokról. A belépő 500 Ft, ami teljes egészében levásárolható a kiadók standjainál. A Könyvfesztivál díszvendége hazánk soros uniós elnökségének alkalmából maga az Európai Unió, valamint a híres svéd író, Per Olov Enquist.

A Könyvfesztiválhoz egy játék is kapcsolódik, az sfmag.hu szervezésében. Ennek keretein belül Robert J. Sawyer sci-fi szerzőnek - aki a Könyvfesztiválon is részt vesz - a héten megjelenő új regényéből, A lélekhullámból három, névre szólóan dedikált példányt sorsolnak ki. A játék a Facebook-hoz is kapcsolódik, a részletek itt találhatóak:
sfmag.hu/2011/04/12/nyerj-dedikalt-robert-j-sawyer-lelekhullam-sci-fi-regenyt/

A másik nyereményjátékot a Könyvkolónia, a Libri könyvközösségi oldala hirdette meg. Ebben néhány kérdés megválaszolásával Darren Shan első felnőtteknek szánt sorozatának, a Város-trilógiának az első kötetét nyerhetjük meg, ami a leírás szerint egy utópisztikus thriller és egy vérfagyasztó horror keveréke. A játék ezen a linken érhető el:
www.konyvkolonia.hu/kviz.php

A Város-trilógiához egy videó is készült:

Szerencsés játékot!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr482822765

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: R i N G L i S P í L | 2011. április 11-24. | játékszabály 2011.04.13. 14:27:55

R i N G L i S P í L | játékszabály a Liget Műhely nyereményjátéka 2011. április 11-24.A két hétig tartó játék során a LIGET MŰHELYhez kapcsolódó internetoldalakon kell megtalálni az elrejtett körhinta-képeket.Mindennap új információt adunk, ami ny...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I.z.o.l.d.a. 2011.04.14. 22:28:21

Köszi winrudi a tippeket!

Kicsit le vagyok maradozva az immár kórossá váló internet/számítógép/civilizáció/élet megvonásában. A nyuszitól asszem egy billentyűzetet kérek meg egy teljesen tökéletes net kábelt xD.

Visszatérve...mindenhová regisztráltam, tag lettem, lájkoltam, kommenteltem, megosztottam, most meg tartom a mancsom a jutalomért! ;P
Egyszer nekem is bejöhetne már az élet :D.

Üdv.: M

I.z.o.l.d.a. 2011.04.17. 13:27:27

Jelentem...

Tiszteletemet tettem a könyvhéten és nagyon király volt! Mindenhol akciók, olcsó könyvek, híres emberek (már akinek). Úgyhogy, bárki, aki teheti (és van pénze xD) az még menjen el, mert tök jó nézelődni meg sok az érdekesség is.
És a bejáratnál kaptam 1200 ft-os kupont az Ulpiushoz! (bár tudom, hogy neked, winrudi, kb. már az egész kínálat megvan, amit csak az ulpius kínálhat :P)

Szóval emberek, hajrá! (és diákoknak ingyenes a belépés, de ha nem vagy diák akkor is, azt a hatalmas 500 HUFt - ami a belépő - azt is levásárolhatod ;) )

winrudi 2011.04.22. 12:05:22

@I.z.o.l.d.a.: Köszönöm a beszámolót. :) Sajnos én most nem jutottam ki, de jövőre már nem fogom kihagyni.
süti beállítások módosítása