Librarium

Librarium

Nyerj Új őrséget!

2012. december 28. - winrudi

Nyereményjátékkal zárjuk az idei évet és a következőt is azzal kezdjük, hiszen Szergej Lukjanyenko Őrség-sorozatának legújabb kötetéért, az Új őrségért jövő vasárnap, azaz január 6-án éjfélig lehet játszani. Ahhoz, hogy valaki a könyv boldog tulajdonosa legyen, nem kell mást tennie, mint válaszolni öt egyszerű kérdésre és bízni a szerencsében.

Szergej Vasziljevics Lukjanyenko (1968-) a kortárs orosz sci-fi csillaga, népszerűségét Őrség-sorozatának köszönheti, melynek első két részéből filmfeldolgozás is készült Timur Bekmambetov rendezésében. Ennek a sorozatnak most megjelent legújabb kötetét nyerheti meg az, aki válaszol az alábbi kérdésekre:

1. Melyik magyar kiadónál jelent meg az Új őrség?
2. Az Őrség-sorozat hányadik része az Új őrség?
3. Mi volt az első két rész címe, melyekből filmet forgattak?
4. Az Új őrség kiadójának egyetlen másik könyvéről jelent meg eddig írás a blogban. Ki a könyv szerzője?
5. A negyedik kérdésben említett bejegyzésben hány pontot kapott a Librarium értékelésén a kötet?

szergej_lukjanyenko_uj_orseg.jpg
Kedvcsinálóként következzen az Új Őrség fülszövege:

"Egy kövér, csúnyácska tízéves kisfiú személyében nagy erejű, hasonítatlan Fénypárti próféta jelenik meg Moszkvában. Ezzel újból megbomlani látszik a Fény és a Setét egyensúlya. De nem ez a legnagyobb baj. A próféták jövendölése, ha az emberek tudomására jut, feltétlenül be is teljesedik, és ez rendszerint háborút, országok és népek pusztulását jelenti. A Homály elküldi tehát teljes hatalmával rendelkező megtestesülését, a Tigrist, hogy megölje a hírhozót, és bárki mást is, aki esetleg meghallgatta.
A moszkvai Éjszakai Őrség megpróbálja megállítani az ítéletvégrehajtót, de Anton Gorogyeckijnek és társainak rá kell döbbenniük, hogy soraik között olyanok is vannak, akik magát a Homályt akarják eltörölni. Márpedig akkor megszűnik a mágia, a Másfélék elvesztik minden rendkívüli képességüket. És a világ visszavonhatatlanul megváltozik."

A válaszokat a librariumblog@gmail.com e-mail címre várom 2013. január 6. 23:59-ig. A levél tárgya "Új Őrség - játék" legyen. Az eredményhirdetésre várhatóan január 7-én kerül sor, a nyertes személyét a blogban is kihirdetem, illetve e-mailben is értesítést kap.

Szerencsés játékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr534984540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása