Librarium

Librarium

Posztolj verset az utcára!

2015. április 07. - winrudi

1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük a Magyar Költészet Napját. A jeles eseményről idén is különleges módon emlékezhetünk meg, ha csatlakozunk a gittegylet.com gerillaakciójához: nincs más teendőnk ezen a naposnak és melegnek ígérkező tavaszi napon, mint versekkel teleragasztani környezetünket.

radnoti_nagymezo.jpg(fotó: Bölcsföldi Anna, kulturpart.hu)

A felhívás arra buzdít, hogy maradjunk legális keretek között, persze így is marad hely kreativitásunknak, és remélhetőleg azért senki sem jelent fel majd minket a kultúra terjesztéséért. Természetesen semmilyen korbeli, műfajbeli vagy hosszbeli megkötés nincsen, bár mivel hangsúlyosan a magyar líra ünnepléséről szól ez a nap, illik hazánk szülöttjének versét, akár saját költeményt megosztani másokkal. Az eseményhez a facebookon is csatlakozhatunk, a szervezők a kihelyezett költeményekről várják a fotókat az üzenőfalukon, valamint Twitteren és Instagramon is #gittversposzt taggel. A beérkezett képekből a tavalyihoz hasonló galéria készül majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr467346674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása