Librarium

Librarium

Ruta Sepetys Budapesten

2014. április 07. - winrudi

A holnapi napon, április 8-án Magyarországra látogat Ruta Sepetys, az Árnyalatnyi remény és a Kalitkába zárt álmok című kötetek szerzője. Az írónővel a budapesti Allee Bevásárlóközpont Libri Könyváruházában találkozhatunk este hattól. Lesz beszélgetés és dedikálás is.

rutasepetys.jpg

Ruta Sepetys (1967-) litván származású amerikai írónő, Michiganben született, jelenleg Tennessee-ben él. Első könyve, a 2011-es Árnyalatnyi remény egy tini lány nézőpontjából meséli el egy litván család 1941-es kitelepítését a Szovjetunióba, ezáltal emléket állítva több százezer ember szörnyű sorsának. A könyv 2012-ben a Maxim Könyvkiadónál jelent meg, amit tavaly a 2013-as Kalitkába zárt álmok követett. Második regényében az 1950-es évek New Orleansába kalauzolja el olvasóját Sepetys.

Az április 8-án, este 18 órakor kezdődő rendezvényen a kiadó munkatársa beszélget az írónővel, majd pedig a vendégek számára is lehetőség nyílik kérdések feltevésére, illetve dedikálásra is. Az esemény helyszíne az Alleeban lévő Libri Könyváruház (1117 Budapest, Váli utca 3.). Részvételi szándékunkat a moly.hu-n is jelezhetjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr845981166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása