Librarium

Librarium

Végkiárusítás a Red Busban

2014. január 07. - winrudi

Jelenlegi formájában megszűnik Budapest egyik legjobb, angol nyelvű könyveket árusító antikváriuma, a Red Bus Bookstore. Apró öröm az ürömben, hogy végkiárusítást tartanak, ezért a normál áras kötetek mellett több polcnyi könyvet kínálnak egységes, 400 Ft-os áron, úgyhogy érdemes őket felkeresni.

redbus_store.jpg

A könyvesbolt az V. kerület Semmelweis utca 14. alatt található, nem messze a Ferenciek terétől. Végkiárusításuk január 11-ig, azaz szombatig tart, addig érdemes utunkba ejteni a kis boltot, ha angol nyelvtudásunkat szeretnénk fejleszteni, vagy szinten tartani. A leárazott kötetek között a legkülönfélébb területről találunk könyveket, a társadalom- és természettudományi művektől kezdve, szép- és szórakoztató irodalmon át az útikönyvekig és szótárakig.

redbusstore.jpg

Én múlt hétvégén látogattam el a boltba, és három kötettel távoztam, Alekszandr Szolzsenyicin egyik drámáját, a Candle in the Windet, valamint Bram Stoker két könyvét, a Draculát és a Dracula's Guestet vettem meg, mindösszesen 1200 Ft-ért. Megéri tehát betérni és sietni, mielőtt elfogynak a leárazott példányok.

redbus_sale.jpg

A képek forrása: Red Bus Bookstore.

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr445742844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása