Librarium

Librarium

Dalra fakad a szukkubusz

2012. április 29. - winrudi

Tegnapelőtt éjfélkor véget ért a Librarium történetének második, de biztosan nem utolsó nyereményjátéka, melyben Richelle Mead A szukkubusz dala című, az Agave Könyveknél megjelent új regényének egy példányát lehetett megnyerni. A sorsolást meg is ejtettem, lássuk hát ki a - remélhetőleg - boldog nyertes.

A_szukkubusz_dala_b1-b4_72dpi.jpg

A játékra hatványozottan több megfejtés érkezett, mint az előzőre, ez valószínűleg a könyvnek tudható be. Minden beküldött válasz helyesnek bizonyult, köszönöm az alaposságot! No de nem is szaporítom a szót, a nyertes nem más, mint:

Bartalos Szabolcs

A nyertest e-mailben is értesítem. Akik most nem nyertek, ne csüggedjenek, csatlakozzanak a Librariumhoz a facebookon, így rögtön értesülhetnek a jövendőbeli nyereményjátékokról!

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr384478873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása