Librarium

Librarium

Lámpagyújtás

2011. december 15. - winrudi

A gyertyaláng fényének meghittségével próbál versenyre kelni az olvasólámpa, amint azt a holnaptól egészen vasárnapig tartó Lámpagyújtás Karácsonyi Könyvszalon és Vásár elnevezése sugallja. Ezen túl megrendezésre kerül még az Első Magyar KönyvmolyCON Találkozó is.

December 16. és 18. között (minden nap 10-től 21 óráig) rendezik meg a nyugati téri WestEnd bevásárlóközpont első emeletén a Lámpagyújtás nevű rendezvényt. Ennek keretein belül a fő szervező Könyvmolyképző Kiadó mellett még hat másik könyvterjesztő kínálatával is találkozhatunk, ezek az Agave, a Ciceró, a Faa Produkt, a Gabo, a Jaffa és az Ulpius-ház.

A résztvevő kiadók kötetei egységesen 20% kedvezménnyel vásárolhatóak meg, ezen kívül az előzetesen regisztráltak minden kiadótól ajándékokat kapnak, lesz könyves akadályverseny és dedikálások is.

Bővebb információ és regisztráció a Lámpagyújtás honlapján.

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr243466444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása