Librarium

Librarium

Könyvbörze az Írószövetségben

2011. november 29. - winrudi

A Magyar Írószövetség és a Könyves szövetség december 1. és 3. között az Írószövetség Klubtermében tartja VI. Könyvbörzéjét, melynek keretein belül a Könyves Szövetség 15 tagkiadója - köztük az Éghajlat, a Századvég, a Széphalom vagy az Új Mandátum - 50, 100, 200, 300, 400, 500, 700, 1000 és 1500 Ft-os árkategóriákban kínál szépirodalmi és szaktudományos műveket, korlátozott példányszámban.

A Terézvárosban tartandó Könyvbörze célkitűzése, hogy igényes szépirodalmi és szaktudományos műveket juttasson el az olvasóközönséghez – szinte filléres áron. A Könyves Szövetség tagkiadói - Éghajlat, Fekete Sas, Fiatal Írók Szövetsége, Hét Krajcár, Kortárs, Lucidus, Magyar Napló, Nap, Napkút, Orpheusz, Pro Pannonia, Ráció, Századvég, Széphalom, Új Mandátum - elfekvő raktárkészletükből válogatják ki a címeket és bocsátják kereskedelmi forgalomba – korlátozott példányszámban – az 50, 100, 200, 300, 400, 500, 700 és 1000, 1500 Ft-os árkategóriák valamelyikében. (Ez a legtöbb esetben a könyv eredeti árához képest 90-95%-os árengedményt jelent).

Olyan, az elmúlt években kiadott művek kerülnek itt terítékre, melyek megjelenésük után három-négy hónnappal kikerültek a könyvforgalomból: a könyvterjesztők számára a szűkebb olvasóközönség szakmai, irodalmi érdeklődése nem minősül könyvsikernek, ezért rövid időn belül visszáruzza az ilyen címeket. A Könyvbörze missziója tehát az, hogy ezek a könyvek és leendő olvasóik egymásra találhassanak. Kaphatók továbbá irodalmi, kulturális folyóiratok régebbi számai és antikvár kiadványok is.

Tizenhat könyvkiadó több mint hétszáz címmel lesz jelen ezen a rendezvényen. Az árusítást idén is a Gutenberg Könyvesiskola diákjai végzik.

Könyvbörze az Írószövetségben 2011. december 1–3.

Az Magyar Írószövetség és a Könyves Szövetség közös rendezvénye

1062 Bp., Bajza u. 18.

Nyitva 12-tól 20 óráig

A Könyves Szövetség honlapja ide kattintva érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr773422633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása