Librarium

Librarium

Nyerj könyveket!

2011. november 19. - winrudi

Három olyan játék is fut párhuzamosan a neten, amiben jónak ígérkező könyvet lehet nyerni, így a mai bejegyzést ennek szánom. Az egyiknek a borítója jó, a másiknak a története (és a borítója), a harmadiknak pedig a kritikai fogadtatása (és a címe). Lássuk!

Az első játék a moly.hu és a Pongrác Kiadó együttműködéséből jött létre. Itt egy izgalmasnak ígérkező ifjúsági regényt, Catherine Fisher: Incarceron c. könyvét nyerhetjük meg. Ehhez nem kell mást tennünk, mint molyos kívánságlistánkra helyezni azt, november 22-én délig. Ezt eddig a pillanatig már 584-en megtették, de a Pongrác nagylelkűen mindjárt 5 példányt ajánlott fel, így azért van némi esély a nyereményre. A játék ide kattintva érhető el.

Az ekultura.hu és a Kossuth Kiadó közös nyereményjátékán Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című, novemberben megjelent könyvéből 3 példány vár gazdára. Ehhez november 30-án 24 óráig kell e-mailben válaszolni három kérdésre. A kérdések itt érhetők el.

A Libri könyvközösségi oldala, a Könyvkolónia és az Athenaeum Kiadó közös játékán az elmúlt évek legkelendőbb svéd könyvének három példányát sorsolják ki, ez pedig nem más mint Jonas Jonassontól A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt. Állítólag a könyv nem spórol a humorral (sem a cím hosszúságával), egyes kritikák az új, külhoni Rejtőt vélik felfedezni az író személyében. A részvételhez három kérdésre kell válaszolni november 22-ig, ezek ide kattintva érhetők el.

Szerencsés játékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr503396083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása