Librarium

Librarium

Játékok és akciók

2011. május 20. - winrudi

Nyerj Grecsó Krisztián vagy Wass Albert könyvet; vásárolj nagy kedvezménnyel a National Geographic Society kiadványai, a Mirax gyermekkönyvei, vagy az ELTE Eötvös kiadó tankönyvei közül!

A Könyvkolónia aktuális nyereményjátékában Grecsó Krisztián kortárs magyar író három könyvének (Isten hozott, Pletykaanyu, Tánciskola) egy-egy példányát lehet megnyerni jövő keddig (május 24.), ehhez regisztrálni kell az oldalon és felelni néhány kérdésre:
www.konyvkolonia.hu/blog/KoloniaBlog/Nyerj-Grecso-Krisztian-konyveket

A Duna International Könyvkiadó és a port.hu május 30-ig tartó közös játékán a 30 kötetes Wass Albert díszkiadás első kötetét sorsolják ki a résztvevők között. A játék kérdésének megválaszolásához az oldalon való regisztráció szükséges:
port.hu/pls/w/contest.sub_page

 

 

 

 

Az Alexandra online ajánlatában a méltán világhírű National Geographic Society könyvei szerepelnek, melyek földrajzzal, archeológiával, természettudománnyal foglalkozó kiadványok, térképek, útikönyvek, művészeti és fotóalbumok. 2011. május 1. és 31. között már 999 Ft-tól vásárolhatunk a könyvekből:
www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetDoc

Az Alexandra másik ajánlata, a Mirax gyereknapi akciója, ebben május 16-29. között 78 gyerekkönyv érhető el, már 499 Ft-tól:
www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetTopBooks

A Líra akciójában május-júniusban az Elte Eötvös Kiadó 31 könyve kapható 70% kedvezménnyel:
www.lira.hu/hu/cimke_list/elte-eotvos-akcio-2011-majus

Jó böngészést és szerencsés játékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr212919206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása