Librarium

Librarium

Könyvmaraton és könyves játékok

2011. május 11. - winrudi

A mai rövid bejegyzésben egy remek akciós ajánlatot és két könyves nyereményjátékot ajánlok.

Az Alexandra online e heti Könyvmaratonjában az Alexandra Kiadó köteteit lehet megvenni 40% kedvezménnyel május 13-án, pénteken 24:00-ig. A majd' húsz éves Alexandra Kiadó Magyarország egyik legnagyobb könyvkiadója, évente közel 500 megjelentetett könyvvel. A kiadó palettáján több ezer könyv szerepel megannyi műfajban. Az ajándékkönyvek és albumok mellett az ezotéria, gasztronómia, ismeretterjesztő és irodalmi kötetek, valamint a mesekönyvek, ifjúsági- és gyermekregények bírnak kiemelt jelentőséggel. Érdemes végigböngészni, hatalmas a választék:
www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetDoc

 

 

 

 

A Moly és a Pongrác Kiadó együttműködése tovább folytatódik, így ismét lehet könyveket nyerni a jóvoltukból, most éppen Böszörményi Gyula és Machó Zsófia két könyvének 5-5 példányát, az Ezopara 1-et és 2-t. Ehhez nem kell mást tennünk, mint május 17-ig a molyos kívánságlistánkra tenni a könyveket:
moly.hu/bejegyzesek/jatekos-majus

A Könyvkolónia játékában Cormac McCarthy: Az út című könyvéből sorsolnak ki három példányt. A játékban való részvételhez három egyszerű kérdést kell megválaszolnunk:
www.konyvkolonia.hu/blog/KoloniaBlog/Nyerd-meg-Cormac-McCarthy-Az-utcimu-regenyet

Eredményes böngészést és szerencsés játékot!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr92896330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása