Librarium

Librarium

Akciók, nyereményjátékok és pályázat

2011. május 04. - winrudi

Szeretnél az eredeti árnál olcsóbban Agave-s könyvekhez jutni? Vennél féláron az Ulpius könyvei közül? Van egy jó novellád, és szívesen elutaznál Párizsba? Jó lenne könyveket, képregényt vagy e-könyv olvasót nyerni? Ha bármelyik kérdésre a válaszod igen, jó helyen jársz, és érdemes átböngészned a mai bejegyzést.

A Moly és a Pongrác Kiadó játékában 5 kötetet lehet megnyerni David Almond: Csókás nyár című könyvéből, ehhez regisztrálni kell a moly.hu-n és kívánságlistánkra tenni az említett könyvet jövő keddig (május 10):
moly.hu/bejegyzesek/egy-fecske

Az SFmag és a kepregeny.hu kiadó közös játékában 4 példányt sorsolnak ki a most magyarul megjelenő zombis képregény, a Walking Dead első részéből. A játék a facebook-hoz is kapcsolódik, a jelentkezési határidő május 6. (péntek) éjfél:
sfmag.hu/2011/05/03/walking-dead-kepregeny-nyeremenyjatek/

A Libri könyvközösségi oldalán, a Könyvkolónián Jo Nesbo: A megváltó című könyvéből nyerhetünk 3 példányt, ehhez regisztrálni kell az oldalon és néhány kérdésre válaszolni. A játék határideje május 9, 12:00:
www.konyvkolonia.hu/blog/KoloniaBlog/Nyerj-Nesbo-krimit

A Kikötő Online "Külváros" című novellaíró pályázatot hirdetett eddig még nem publikált pályamunkák számára. A beküldési határidő május 20, 24:00. A nyertes novellát a Jelenkor című irodalmi folyóirat közli, illetve szerzője 4 napos párizsi városlátogatást és szállást nyer Ady Endre egykori szállodájában, a Grand Hotel des Balcons-ban. További információk a pályázatról itt találhatóak:
www.kikotoonline.hu/irodalmipalyazat

Az SFportal jóvoltából egy Amazon e-könyv olvasót kap egy szerencsés nyertes. Az alábbi linken kiderül, hogy ehhez mi a teendő, a játék a facebook-hoz kapcsolódik:
www.facebook.com/note.php

A Libri Agave 2+1 akciójában, a kiadó 168 kötetéből, ha hármat vásárolunk, az egyiket ingyen kapjuk. Az akció időtartama: május 1 - 31.
www.libri.hu/akciok/agave_21_593.html

A Libri Ulpius 1+1 akciójában 8 könyv (pl. Frei Tamás: A megmentő, Ugron Zsolna: Úrilányok Erdélyben) vehető meg féláron. Az akció május 1-től 31-ig tart:
www.libri.hu/akciok/bestsellerek_duplan_11_582.html

A Libri Gyerekkönyvek 20-50% kedvezménnyel akciójában több mint 200, gyerekeknek szóló kötetet vásárolhatunk meg az említett kedvezménnyel május 1-től 31-ig:
www.libri.hu/akciok/gyermekkonyvek_583.html

Szerencsés játékot és eredményes böngészést kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr872877107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása