Librarium

Librarium

Akciók és nyereményjátékok

2011. április 15. - winrudi

Újabb és újabb könyves játékokba botlok, igyekszem mindegyikről hírt adni. Ráadásul most még egy rakás akciós ajánlatot is találtam, úgyhogy vágjunk is bele.

Az első játék az origo.hu Kötfe-Fűzve blogjának ajánlata. Itt az éppen zajló, XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál díszvendégének, Per Olov Enquistnek két dedikált könyvét lehet megnyerni. Ehhez csak egy kérdésre kell válaszolni április 18. este hat óráig:
www.origo.hu/kotvefuzve/blog/20110414-nyerj-ket-enquistkonyvet.html

 A másik nyereményjátékban a Libri oldalán, Soma Mamagésa dedikált könyveihez juthat hozzá az, akit érdekel (engem személy szerint egyáltalán nem, de ez nem jelenti azt, hogy mást sem). Itt összesen 16 kérdésre kell válaszolni az említett hölgy életrajzi adataival kapcsolatban, cserébe hetente 6 példányt sorsolnak ki két könyvéből:
www.libri.hu/soma/

Most pedig jöjjenek a leértékelt könyvek.
Aki igazán gyors, annak ajánlom az Alexandra Online e heti Könyvmaratonját, melyben ma éjfélig a Cartaphilus kiadó rengeteg könyvét lehet megvásárolni 40% kedvezménnyel:
www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetDoc

 

A  másik két akció a bookline.hu-hoz kapcsolódik. Az egyikben a 20. születésnapját ünneplő Trivium Kiadó köteteit vehetjük meg április 17-ig 30-60% kedvezménnyel:
bookline.hu/sortlist/sortlist.action

A másikban, a könyvesbolt Különleges ajánlatában május 31-ig 15 kiadó - köztük az Atlantic Press, az Animus vagy a Geopen - 105 könyvéhez juthatunk hozzá 30-80% kedvezménnyel:
bookline.hu/sortlist/sortlist.action

Szerencsés játékot és jó böngészést kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr582828657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása