Librarium

Librarium

A legfrissebb könyvakciók

2011. március 07. - winrudi

Az Alexandra e heti Könyvmaratonjában az Európa Könyvkiadó vesz részt. "Az Európa patinás, több mint 50 éve működő irodalmi könyvkiadó. A széles repertoárban megtaláljuk Tolkien, Dickens, Bulgakov művei mellett Kundera, Hrabal és Merle köteteit is. A magyar szerzők közül Kosztolányi Dezső, Móricz Zsigmond, Szabó Magda életművének szentelt kiemelt figyelmet a kiadó. Számos irodalmi Nobel-díjas író, mint William Golding, Jose Saramago, Günter Grass, Mario Vargas Llosa alkotásai közül is válogathatunk. Tematikus és szerzői sorozatai mellett igényes szórakoztató irodalmat, valamint társadalomtudományi és tudományos ismeretterjesztő műveket is kiad. A krimi műfaját Agatha Christie, a thrillerét Stephen King könyvei képviselik."
A köteteket 40% kedvezménnyel vehetjük meg március 7-től 11-én 24 óráig:
www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetDoc

 

 

 

 

Szintén az Alexandra Születésnapi akciójában 40% kedvezménnyel válogathatunk Boris Vian és Jack Kerouac műveiből, hétfőtől vasárnapig:
www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetDoc
 

Az Alexandra harmadik ajánlatában az Ulpius-ház Könyvkiadó tavaszakciójában részt vevő könyvek közül 2-t fizet, 3-at vihet, március 7. és április 3. között:
www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetDoc

 

 

 

 

A bookline Ulpius sikerszéria ajánlatában a kiadó 10 kötetét vehetjük meg 1749 Ft-os egységáron, március 7-20. között:
bookline.hu/sortlist/sortlist.action

Végezetül szintén a bookline-nál az Értékes könyvek - hihetetlen árak akcióban március 7-20. között 42 db könyvhöz juthatunk hozzá 400-800 Ft-ért:
bookline.hu/sortlist/sortlist!page.action

Kellemes böngészést!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr922719117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása