Librarium

Librarium

Akció, akció, akció

2011. március 04. - winrudi

Itt vannak a legújabb akciók, de beszéljenek inkább a linkek:

A Libri Népszerű tudomány akciójában március 1. és 31. között 124 db tudományos, illetve ismeretterjesztő könyvet vehetünk meg 20-60% kedvezménnyel:
www.libri.hu/akciok/nepszeru_tudomany_527.html

A Libri Agave Sikerkönyvek 1+1 akciójában március 1. és 31. között 13 db könyv közül ha kettőt veszünk, a másodikat ingyen kapjuk:
www.libri.hu/akciok/agave_11_521.html
 

A Libri másik 1+1 akciójában (Bestsellerek duplán) 8 db könyv közül választhatunk március 1. és 31. között az Ulpius-ház Könyvkiadótól, a másodikat ismét ingyen:
www.libri.hu/akciok/bestsellerek_duplan_522.html

Az Alexandra Kiemelt akciós ajánlatában összesen majdnem 1500 könyv vesz részt, 21-90% kedvezménnyel. Érdemes végigböngészni, a 100 Ft-os vicckönyvtől, a szakácskönyveken keresztül a szépirodalomig igen széles a kínálat. Már pár száz forintért olyan kincsekre bukkanhatunk, mint a Nobel-díjas író J. M. Coetzee regénye A barbárokra várva (340 Ft), A bálnalovas c. film alapjául szolgáló regény (Witi Ihimaera - A bálnalovas, 299 Ft) vagy a blogban már említett Tengerpart, Véronique Olmitól (499 Ft):
www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/Akcio

Az Alexandra másik nagy akciója a Tavaszi megújulás, ebben március 1. és 31. között 50-80% kedvezménnyel találunk egészség-életmód és hobbi-szabadidő témájú köteteket:
www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetDoc

A Líra Tavaszköszöntő híres Sándorokkal akciójában márciusban négy Sándor (Márai, Weöres, Csoóri, Kányádi) könyveit vehetjük meg a Helikon kiadó gondozásában 30% kedvezménnyel:
www.lira.hu/hu/cimke_list/helikon-sandornapi-akcio-2011-marcius

A bookline-nál a Nyitott Könyvműhelynek A női nem dicsérete - sikerkönyvek nőkről nőknek nevet viselő akciójában március 1-től 31-ig 16 db könyv vehető meg 990 vagy 1990 Ft-ért:
bookline.hu/sortlist/sortlist.action

Kellemes böngészést!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr972709041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása