Librarium

Librarium

Könyvakciók és nyereményjátékok

2011. április 27. - winrudi

Ismét egy sor akció és játék nyújt lehetőséget arra, hogy az eredeti árnál - többé vagy kevésbé - olcsóbban vagy egyenesen ingyen jussunk hozzá könyvekhez. A mai bejegyzéssel ebben szeretnék segíteni.

 

 

 

 

Az Alexandra webáruházának e heti könyvmaratonjában az Agave Kiadó 140 kötetét vásárolhatjuk meg, egységesen 35% kedvezménnyel, április 29-én, pénteken 24 óráig. A kiadó fő profilja az igényes szórakoztató irodalom, ezen belül is főleg a sci-fi és a krimi. Az akcióban résztvevő könyvek között olyan írók regényei is megtalálhatóak, mint Philip K. Dick, Dennis Lehane, Georges Simenon, Kondor Vilmos, John Le Carré vagy Steven Saylor:
www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetDoc

A bookline K.O. - Árak a padlón! akciójában az Ulpius-ház kiadó 53 db könyvét vehetjük meg 499 és 1999 Ft közötti árakon április 26. és május 8. között. A kínálatban vegyesen szerepelnek szépirodalmi (Salman Rushdie, Lion Feuchtwanger, Doris Lessing, Karinthy Ferenc, Gerlóczy Márton) és a szórakoztató irodalomba tartozó (Jeff Abbott, Karin Slaughter, Tess Gerritsen) művek:
bookline.hu/sortlist/sortlist.action

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Moly nyereményjátékában Tonya Hurley: Szellemlány - Hazatérés című regényének öt példányát lehet megnyerni a Pongrác Kiadó jóvoltából, ehhez csak regisztrálni kell az oldalon és május 3-án délig kívánságlistánkra venni az említett könyvet:
moly.hu/bejegyzesek/szellemlany-kivansagra

A Libri könyvközösségi oldalán, a Könyvkolónián Jason Lutes képregényének, a Berlin - A kövek városának két példányát nyerhetjük meg, ehhez az oldalon való regisztráció, illetve öt kérdés megválaszolása szükséges:
www.konyvkolonia.hu/blog/KoloniaBlog/Jatek-a-Berlin-A-kovek-varosa-cimu-kepregenyert

Az SFportal és az Alexandra közös játékában Pierrot és Szélesi Sándor közös műve, a Jumurdzsák gyűrűje a nyeremény. A játék a facebook-hoz kapcsolódik, határideje április 29, 18:00:
www.facebook.com/notes/sfportal-sci-fi-lapcsal%C3%A1d/nyerd-meg-pierrot-sz%C3%A9lesi-s%C3%A1ndor-jumurdzs%C3%A1k-gy%C5%B1r%C5%B1je/205925546107482

 

 

 

 

 

 

Végezetül pedig a Könyvesem blog játékában egy baglyos könyvjelző a nyeremény, a határidő április 30, 24:00, a játék részletei pedig itt találhatóak:
azajtom.blogspot.com/2011/04/jatek.html

Eredményes böngészést és szerencsés játékot kívánok!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr632860209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása