Librarium

Librarium

Aktuális könyvakciók

2011. február 22. - winrudi

Ebben a bejegyzésben néhány aktuális könyves akcióra hívom fel a figyelmet. Lássuk:

 

 

 

 

 

 

Sikerkönyvek 990 Ft-tól: január 10. és február 28. között a Nyitott Könyvműhely 50 könyve vásárolható meg 990 vagy 1990 Ft-ért az Alexandrában, a Libriben, a Lírában és a bookline-on (lehet, hogy még máshol is). Többek között olyan könyveket találhatunk 1000 Ft alatt, mint Samanta Schweblin novelláskötete, A madárevő; Nelson Mandela könyve, A szabadság útján; Ishmael Beah-tól a Gyerekkatona voltam Afrikában, amíg ti játszottatok; illetve néhány film könyv változata: Kolorádó Kid, Poligamy, Egek ura, Chéri - Egy kurtizán szerelme:
www.libri.hu/akciok/siker_konyvek_990_ft-tol_484.html

(Azért a Libri-t linkelem, mert itt szerepel a legtöbb könyv az akcióban.)

A Szépirodalmi akció keretein belül február 1. és 28. között közel 270 könyv vehető meg 20-60% kedvezménnyel a Librinél. A teljesség igénye nélkül: Salman Rushdie, Orhan Pamuk, Gerlóczy Márton, Doris Lessing, Krúdy Gyula, Joanne Harris, Méhes György, Réz András, Jane Austen köteteivel gazdagodhatunk:
www.libri.hu/akciok/szepirodalmi_akcio_497.html
 

Az Alexandránál: "A Noran Kiadó több mint 150 kötetét 50-70-80% kedvezménnyel vásárolhatja meg február 28-ig. A kiadó repertoárjában elsősorban szépirodalmi művek szerepelnek. A kortárs magyar szerzők - Konrád György, Eörsi István vagy Ember Mária - írásai mellett megtalálhatók a klasszikus magyar írók tematikus novellaválogatásai is. A Modern Dekameron sorozat kötetei bepillantást engednek egy-egy nemzet (orosz, cseh, indiai) irodalmi kultúrájába. A Kentaur sorozatban megjelent alkotások - Kaddish/Kaddis - Howl/Üvöltés - a magyar fordítás mellett eredeti nyelven is olvashatóak. A kicsiknek Pinocchio kalandjai vagy a magyar népmesék mellett Lackfi János modern meséit ajánljuk.":
www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetDoc

Anthony Burgess idén lenne 94 éves, 5 kötetét most 50% kedvezménnyel vehetjük meg február 21. és 25. között az Alexandránál:
www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetDoc

Irodalom hihetetlen áron: a bookline-on február 1. és 28. között 37 szórakoztató regényt vehetünk 499 Ft-os egységáron:
bookline.hu/sortlist/sortlist.action

Kellemes böngészést!

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr112678921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása