Librarium

Librarium

Ingyen Rejtő mindenkinek

2014. január 01. - winrudi

A szerzői jogokról rendelkező törvény értelmében a mai napon megszűntek Rejtő Jenő szerzői jogai, ennek köszönhetően művei ingyenesen elérhetők a Magyar Elektronikus Könyvtár (MEK) adatbázisából. Az író 1943. január 1-én hunyt el, a törvény értelmében pedig a szerző halálának éve + 70 év múlva szűnnek meg a szerzői jogok, azaz a mai napon.

rejto.jpgRejtő Jenő (1905-1943)

Ennek köszönhetően többek között olyan műveket tölthetünk le ingyen és legálisan, mint a Vesztegzár a Grand Hotelben, A tizennégy karátos autó, vagy a Piszkos Fred, a kapitány.

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr935720094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hefe 2014.01.02. 01:41:37

"Ennek köszönhetően többek között olyan műveket tölthetünk le ingyen és legálisan, mint a Vesztegzár a Grand Hotelben, A tizennégy karátos autó, vagy a Piszkos Fred, a kapitány."

Nem vilagos teljesen hogy ebben a mondatban pontosan hol volt a hangsuly. A fenti muvek eddig is ingyen es legalisan voltak letolthetok a MEK-rol...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.01.02. 08:43:09

ingyen vagy 3-400 forintért bármelyik antikváriumban, majdnem mindegy, nem?
süti beállítások módosítása