Librarium

Librarium

A varázslók-játék: eredményhirdetés

2016. október 25. - winrudi

Úgy tűnik, hogy sokan szeretitek a fantasyt, és megfelelő őszi olvasmánynak gondoljátok A varázslók-trilógia első két kötetét, ugyanis rengeteg helyes megfejtés érkezett a Librarium játékára. Azt hiszem, hogy nem maradt más hátra, mint hogy megtudjuk, ki gazdagodott Lev Grossman nagy sikerű regényeivel.

varazslokk.jpeg

Köszönöm mindenkinek, aki játszott a blog nyereményjátékán! A szerencsés nyertes pedig - aki A varázslók és A varázslókirály egy-egy példányával gazdagodik - nem más, mint:

Bodzsár Krisztina

Gratulálok! A nyertes e-mailben is értesítést kap majd a részletekkel kapcsolatban. Talán nem haszontalan végignézni a kérdésekre feltett helyes válaszokat is, ezek a következőek:

1. Melyik évben született a szerző, Lev Grossman?
1969

2. Mi az angol címe az első kötetnek (A varázslók)?
The Magicians

3. Mi a neve a könyvekben szereplő varázsegyetemnek?
Varázskapu (Brakebills)

4. Hogy hívják a sorozatban Quentin Coldwatert alakító színészt?
Jason Ralph

5. Hány pontot kapott A varázslók a Librariumtól?
10/8

Ha most nem nyertél, ne csüggedj, lesz még nyereményjáték a blogon, amit érdemes a facebookon is követned, hogy elsőként értesülhess hasonló játékokról, vagy a legfrissebb bejegyzésekről!

A bejegyzés trackback címe:

https://librarium.blog.hu/api/trackback/id/tr2611838515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása